Ik woll graach


Vul de .frl domeinnaam in die u wilt registreren.

U mag ook speciale leestekens gebruiken, zoals á en è!
 

02-04-2015 

Succesvolle landrush .FRL

Vandaag (2 april 17:00) sluit de inschrijving en kan het team achter de nieuwe Friese extensie bijna terugkijken op een succesvolle lancering!
puntFRL kleinOp het moment van schrijven zijn er door meer dan 4.000 personen en bedrijven ruim 7.500 domeinnamen aangevraagd. Van deze aanvragen waren er 6.000 uniek. Dat betekent dat deze domeinnamen direct toegekend zullen worden.

Bent u de enige aanvrager van uw gewenste domeinnaam?

Rond 7 april zullen alle aanvragers van de 6.000 domeinnamen waar geen andere gegadigden voor zijn bericht ontvangen dat de aanvraag succesvol is.

Bent u niet de enige aanvrager van uw gewenste domeinnaam?

frl aanvraagDan kunt u tot vrijdag 10 april 17:00 uw aanvraag nog "opwaarderen" (valideren) via de link die u in de mail van valideer.frl heeft ontvangen. Haalt u "het hoogste nivo" dan wordt u alsnog direct eigenaar!

Op maandag 13 april en dinsdag 14 april worden alle aanvragen voor domeinnamen met meerdere gegadigden gecontroleerd. Wanneer er ook na controle meerdrere gegadigden zijn met gelijkwaardige rechten dan volgt een veiling.

Het bedrijf Catawiki gaat de veilingen van de betreffende domeinnamen verzorgen (vanzelfsprekend mogen alleen de aanvragers van het hoogste validatie-nivo gaan bieden).

General availability, ofwel
algemene beschikbaarheid .FRL

Vanaf 14 april 14:00 komt de extensie .FRL algemeen beschikbaar en kan een ieder zijn of haar gewenste .FRL domeinnaam aanvragen. De domeinnaam wordt dan toegekent op de gebruikelijke manier van "first come, first serve". Let wel, alle merken en namen met een TMCH inschrijving (de "grote merken") mogen tot 17 juli hun merkrecht nog relatief eenvoudig laten gelden!